Op de bovenstaande foto is de lokatie afgebeeld waar de Nederlandse Yorkshire & Lancashire Club  haar jaarlijkse show  organiseerd.

De lokatie is cafe "de oude molen", gevestigd op de Fazantstraat 35 te Haaksbergen,Tel. 053-572474.

Op het onderstaande overzichtskaartje ziet U waar de lokatie zich in Haaksbergen bevindt.

Rijdt U via de A1 en A35 dan verlaat U de snelweg bij Hengelo, afrit Hengelo zuid/Haaksbergen.U volgt de ANWB borden tot Haaksbergen, eerste en tweede rotonde rechtdoor, dan de tweede weg linksaf, U rijdt dan op de wiedenbroeksingel.Na de onbewaakte spoorwegovergang de derde straat rechtaf, dit is de fazantstraat.

Komt U vanaf Arnhem via de A18 dan verlaat U de snelweg bij Varsseveld en volgt de ANWB borden richting Enschede.Bij Haaksbergen gaat U bij de vierde verkeerslichten linksaf en op deze kruising meteen weer rechtsaf.U rijdt dan op de wiedenbroeksingel en gaat de tweede weg linksaf, dit is de fazantstraat.

Komt U vanaf Enschede, dan gaat U bij Haaksbergen bij de eerste verkeerslichten rechtsaf en meteen weer rechtsaf, U rijdt dan op de wiedenbroeksingel en gaat de tweede weg linksaf, dit is de fazantstraat.

Als u met het openbaar vervoer reist, dan neemt u vanaf station Enschede buslijn 62 van Syntus naar Borculo en stapt u in Haaksbergen uit bij de halte Fazantstraat.De showlokatie in ongeveer 250 meter vanaf de bushalte verwijdert en de bussen rijden ieder half uur.

Voor verdere informatie kijkt u ook naar 9292ov.nl  

 

 

 

Voor bezoekers en inzenders die ver moeten reizen kunnen wij het hotel Hof van Twente te Hengevelde aanbevelen.Dit driesterrenhotel bevindt zich in een prachtige landelijke omgeving op nog geen tien minuten rijden van de showlokatie.Door op de volgende link te klikken gaat men direkt naar de site van hotelhofvantwente